Extra berichtje
24 maart 2009 - Cape Town, Zuid-Afrika
He allemaal,
even een extra berichtje. Heb namelijk net de kaartjes gekregen van trijntje en van erwin. Super coole kaart trijntje, alleen laat ik hem wel open bij het ijsje...haha. Voor de gene die dat niet weten moeten maar aan trijntje vragen.
Verder erwin en de rest bedankt voor de video. Was super tof. Jammer van de bloopers (schrijf je dat zo??) had ze graag gezien haha. maar super. heb er echt om gelache.
Thanx - Baja Dankie iedereen
Melvin

geniet er maar van zo lang het kan, want nu is je stage begonnen, dus dat is nu hard werken.
albert is benieuwd naar een foto van de mercedes.
veel plezier verder en de groetjes.
Hier alles baie lekka. Die zon skyn eindlik en die lug is blau!
Je kent mij niet, maar ik check je site soms wel eens voor foto's, aangezien Tholen geen weblog met foto's bijhoud. Ikzelf ben net 2 maanden terug uit Kaapstad. Heb er de tijd van mijn leven gehad en vind het leuk om te zien hoe andere mensen hun tijd daar doorkrijgen:D
Geniet die tyd verder en tot siens!
Niels (P.S. Doe je de groetjes aan Sandertjeuh?)
Hier bij ons gaat het goed, het weer begint wat mooier te worden, dus da's altijd goed. Elin groeit gestaag door, die herken je straks niet meer. Ze kan al zitten en haar eerste tandje begint nu ook door te komen, erg leuk allemaal.
Nou hoor wel even hoe je stage verloopt! fijne paasdagen, als ze die daar ook kennen.